COMPUMAP ismertetőDokumentációk letöltéseA programcsomag funkcióiVegye fel velünk a kapcsolatotProgramcsomagok, kiegészítőkMagyar nyelvEnglish language


 

A térképbevitelt és adatbáziskezelést biztosító segédprogramokat leszámítva a COMPUMAP Atlasz programcsomag fő szolgáltatásai a következők: 

Térképek multiform megjelenítése a képernyőn, az egyik térképen kijelölt pozíció megmarad egy másik megjelenített térképen is. 
Az oszágúti útvonaltervezés optimalizálása sebesség vagy úthossz szerint. ( Az opcionális Vándor program jelenléte esetén. Enélkül egyenes vonalú - légi/hajós - útvonaltervezés)
Valamely külső forrásból (pl. GPS műholdvevő) érkező földrajzi koordinátasor mozgótérképes megjelenítése.
Térinformatikai szolgáltatások bizonyos földrajzi pontokhoz vagy körzetekhez rögzített, a felhasználó által betáplált szöveges információk megjelenítésével. 
Elemi geodéziai műveletek (háromszögelés, távolságmérés). 
Bővíthető térképkészlet, a térképállományokat - a rendszerrel szállítottakon kívül - a térképbevivő segédprogram-csomag (MAPINPUT) állítja elő, a szkennerrel digitalizált vagy rajzolóprogramokkal (pl. CorelDraw, Autocad) előállított max. 16 színű BMP formátumú állományokból. 


 


 


 

FŐOLDAL: Mi a COMPUMAP ?
További információ és megrendelés:
POLITEXT BT. 4026 Debrecen, Bethlen u. 29. X. 37.
Telefon: (52) 340-113 ; (20) 371-2472
E-mail: compumap@compumap.hu
(c) POLITEXT Bt. , 2002.