Az AIRSHOW a COMPUMAP egy specializált változata repülőgépek fedélzeti utas-tájékoztató kijelzőjének (cabin display) üzemeltetéséhez. Alapjaiban nem változott a működése, csak a mozgótérképes kijelzés menete változott meg. Az eredeti program 3*3 egy időben mutatható térképe helyett itt csak 2-3 térkép váltakozik, de ehhez nem szükséges kezelői beavatkozás, a váltás percenként automatikusan megtörténik. A térkép alatt található kijelző szövegsorban csak kevesebb adat (sebesség, magasság és az érkezési idő) maradt meg, de az nagyobb betűmérettel, aminek révén távolabbról is olvasható. 

Az útvonalat ugyanúgy kell megtervezni, mint a navigációs változatnál, majd induláskor mozgótérkép-követésre kapcsolva további teendő nincs. Az AIRSHOW változathoz egy külön e célra válogatott térképkészlet került összeállításra - egyelőre csak Európára. 

 

 A programcsomag funkciói
Működési feltételek
Programcsomagok, kiegészítők
Dokumentációk
TÉRKÉPDEMO Letöltés

ÚJ: Fotótérképként használható légifényképek készítése (Fotomap_C)

ÚJ: TuHuAero repülőtérkép letöltése

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A fedélzeti tájékoztató rendszerek utólagos beépítése speciális igényeket támaszt az alkalmazott hardverrel szemben, mivel a repülőgép elektronikus-elektromos rendszeréhez való kapcsolódás igen bonyolult és költséges engedélyezést igényelne. A COMPUMAP programok azonban a legegyszerűbb kommersz számítástechnikát használják, ami nem tér el az utasok által használt notebook gépektől. A javasolt hardver háttér ún. tabletPC-k és vezetékes kapcsolatot nem igénylő BlueTooth GPS vevő beállítása, ami csak tápfeszültséget igényel az utastéri vételező helyről. Szükség esetén a hardverbeszerzést és installálást is vállaljuk. Így a fedélzeti utas-tájékoztatás  a "gyári" megoldások árának töredékéért megvalósítható.

További információ és megrendelés:
POLITEXT BT. 4026 Debrecen, Bethlen u. 29. X. 37.
Telefon: (52) 340-113 ; (20) 371-2472
E-mail: info@compumap.hu

(c) POLITEXT Bt. 2008.